Velvære i storbyen

Undervannsspinning på Aqua Studio i Tribeca

Gi deg selv en dag hvor kropp og sjel er i fokus. Her er fem tips for en perfekt “ta vare på deg selv-dag”.


Manicure

1. Vakre negler

Adresse: 112 Reade Street, Manhattan
Nettside: www.tenoverten.com

Tar du med deg slitne hender og føtter til Tenoverten i Tribeca så vil neglene dine komme til himmelen! Her får hver eneste negl den behandlingen den fortjener. Utvalget av neglelakk er større enn du kan drømme om, og de har merker som Essie, Chanel og Nars. Opp med hendene, få neglene på bordet og sett deg til rette i en deilig stol i denne salongen som ser mer ut som en luksusleilighet enn en sliten neglesalong.


AquaNYC

2. Undervannsspinning

Adresse: 78 Franklin Street, Manhattan
Nettside: www.aquastudiony.com

Du har mest sannsynlig aldri prøvd å sykle under vann og i alle fall ikke gått på en spinning-time, men hos Aqua Studio i Tribeca sitter du med vann opp til livet og trår til. Ideen er fransk og gjør en sliten kropp energisk og klar for dagen.


CarolineSalon

3. Manhattans beste på hårfarge

Adresse: 65 Greene Street, Manhattan
Nettside: www.suitecaroline.com

Lena Ott er en av Manhattans beste på hårfarging og har flere kjente hoder på besøk i salongen hver uke. En stripebehandling kos Lena koster rundt 3000 kroner, men om du er på utkikk etter noe billigere kan du prøve noen av de andre ansatte her. I tilegg til kunder sitter det også mange kreative mennesker og jobber her. Det solfylte loftet blir nemlig også brukt som kontor for noen av vennene hennes.


BoomBoom

4. Perfekte øynebryn

Adresse: 35 7th Avenue, Manhattan
Nettside: www.boomboombrowbar.com

Velformede øyenbryn er en viktig del av ansiktet, men det er ikke alltid like enkelt å få det til selv. Hos brynstylisten på Boom Boom Brow Bar i Soho får du perfekte øynebryn for rundt 200 kroner. Prøv voksing, napping eller farging hos en av de underholdende jentene.


Massasje

5. Billig massasje

Adresse: 110 Mott Street, Manhattan
Nettside: www.fishionherbcenter.com

Fishion Herb Center er New Yorkerenes hemmelighet i Downtown. For rundt 300 kroner får du 60 minutter med deep tissue massasje. 25 minutter med fotmassasje koster rundt 200 kroner. Pass på så du ikke går forbi den diskre inngangen.

Foto: Gary Bembridge, Suite Caroline, Boom Boom Brow Bar, Fishion Herb Center


 

Tags from the story
, , , , ,