Tre hoteller under $200 i Midtown

Midtown byr på Brodway-musikaler og shopping på 5th Avenue. Vil du bo i dette området trenger det ikke koste skjorta!


The Pod 51

Adresse: 230 East 51st Street, Manhattan
Nettside: thepodhotel.com
Nærmeste subway: Lexington Ave/53 St. (Linje E og M og linje 6 på 51st Street)

The Pod er et populært alternativ for unge reisende på Manhattan. Rommene ser ut som de er hentet fra en Star Trek-film og er selvsagt små, men veier opp på andre måter. Gratis Wi-Fi, iPhone-docks, flatskjerm-TV, concierge service, coctail bar i lobbyen og en rooftop å nyte drinkene på. Hotellet har syv forskjellige romløsninger med både køyesenger, rom med dobbeltseng, to enkeltsenger og studio. Hvis du ikke er så nøye på det, er det billigst å velge en av de 152 rommene som har delt bad. Rom med køyeseng og delt bad fra $195.


Hotel Edison

Adresse: 228 West 47th Street, Manhattan
Nettside: edisonhotelnyc.com
Nærmeste subway: Times Sq-42 St. (Linjene 1, 2, 3, 7, N, Q, R og S).

Art Deco-hotellet Edison er old school New York. Selv de billigste rommene er komfortable og hjemmekoselige, men her er det først og fremst location som gjør dette til en favoritt – kun 45 sekunder fra Broadway og Times Square. Hotellet fra 1931 har 790 rom og opptar et helt kvartal midt på Manhattan. Man kan lett tro The Edison er et teater når man står utenfor, omringet av de andre Broadway-bygningene med lys og plakater for kveldens musikaler. En tur på legendariske Edison Cafe som har inngang fra resepsjonen er et must. Rom med dobbeltseng fra $84.


Carlton Arms Hotel

Adresse: 160 East 25th Street, Manhattan
Nettside: carltonarms.com
Nærmeste subway: 23rd St. (Linje 6)

De 54 dobbelt-rommene på historiske Carlton Arms Hotel er en liten verden i seg selv. Alle med sitt eget uttrykk malt av forskjellige kunstnere etter forbudstiden. Dette hotellet er så populært at det gjerne er utsolgt to måneder i forveien så her må du være tidlig ute! Det er veldig enkel standard, men du får håndklær, dusjsåpe og gratis Wi-Fi. Personalet er behjelpelige med tips til aktiviteter om du ønsker det og har alltid noen gode historier på lur. Prisene varierer etter hvor mange personer det er på rommet og om rommet har delt bad eller ikke. Dobbeltrom med bad koster fra $100.