Sommerens festivalguide!

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og vi kan endelig starte å glede oss til New Yorks mange musikkfestivaler. Se vår oversikt her!

New York byr på flere musikk-festivaler gjennom sommeren, blant annet Summerstage i Central Park, Govenor’s Ball og Celebrate Brooklyn! Sistnevnte slapp nylig nyheten om at vår favoritt Sharon Jones & The Dap-Kings åpner showet 8. juni i Prospect Park, og det helt gratis!

Celebrate Brooklyn!

Musikkfestival gjennom sommeren med store navn fra et vidt spekter av sjangre og artister. De fleste konsertene er gratis, men med foreslått donasjon på 3 dollar. De større konsertene kan du kjøpe billetter til under.

Hvor: Prospect Park i Brooklyn
Når: Fra 8. juni til august 2016
Nettside: bricartsmedia.org

Kjøp billetter her

 


 

Summerstage

Årets høydepunkt for mange, og New York Citys største musikkfestival. Programmet er variert med alt fra lokal hip hop og klassisk musikk på små scener over hele New York, til store indie-band og rockeartister på hovedscenen i Central Park. Også her er de aller fleste konsertene er helt gratis. Billetter til de større konsertene kan du kjøpe under.

Hvor: Mange av konsertene finner du på hovedscenen ved Rumsey Playfield i Central Park, men det er også konserter flere steder i byen.
Når: Fra midten av mai til tidlig i oktober.
Nettside: cityparksfoundation.org

Kjøp billetter her

 


 

Governor’s ball

Oslo har Øya-festivalen, New York har Governor’s Ball på Randall’s Island, en øy mellom Manhattan og Queens. Hit kommer store navn som Kanye West, The Strokes, The Killers, Beck, Robyn, Gary Clark jr og Years and years for å nevne noen.

Hvor: Randall’s Island Park, Randall’s Island.
Slik kommer du deg hit: Ta ferge, subway, buss eller sykkel.
Når: Fredag 3. juni til søndag 5. juni 2016
Nettside: governorsballmusicfestival.com

Kjøp billetter her

 

Foto: Forest Woodward

Tags from the story
,