Se kostymene fra Netflix-serien The Crown

Nå kan du se de fantastisk kostymene fra TV-seriene The Crown  i Brooklyn Museums digitale utstilling – helt gratis.

Hva: Digital utstilling på Brooklyn Museum

Fjerde sesong av det storslåtte dronning-dramaet The Crown ruller nå over skjermer over hele verden. Denne gangen følger vi tiåret hvor Diana kom inn i den britiske kongefamilien. Nå kan du gå i dybden og finn ut mer om de fantastiske kostymene fra TV-serien The Crown og også The Queen’s Gambit. Sammen med The Brooklyn Museum har Netflix laget en 3D utstilling med kostymene fra de to populære seriene hvor vi blant annet får se kopien av prinsesse Dianas brudekjole og også statsminister Margaret Thatchers drakter. 

Kopi-brudekjolen som skuespiller Emma Corrin bruker i kun noen få sekunder på TV, skal i følge utstillingen ha tatt over 600 timer å lage. Tre personer jobbet i fire uker for å gjenskape bløtkakekjolen til Diana. Alle kostymene er designet av Emmy-vinner Amy Roberts som tar oss med på en liten reise i 80-tallsmote med god  hjelp fra skuespillerne og andre bak kameraet.

Brooklyn Museum åpnet i 1887 og er med sine 52 000 kvadratmeter New Yorks tredje største galleri. Det huser både vitenskaplige og etnologiske samlinger, samt kunst fra det 19. 20. og 21. århundre.

Se utstillingen her
 
 
 
Tags from the story
, ,