New Yorks beste rooftop-bassenger

Sommer i byen kan fort bli hett og klamt. Kjøl deg ned med verdens kuleste utsikt og en drink ved et av Manhattans svømmebassenger.

Se alle saker om NYC på sommeren!

 


 

1. SoHo House, Meatpacking District

Adresse: 29-35 9th Avenue, Manhattan
Nettside: www.sohohouseny.com
Kjent for å være den mest eksklusive av alle takterrassene med svømmebasseng. Rundt bassenget ligger A-kjendisene og slynger seg. Her er egen bar med mat og drinker som serveres mens du soler deg på de stripete solsengene. Hold øynene åpne hvis du kommer deg inn, her vet du aldri hvem du møter på. Sist vi var der møtte vi både Miley Cyrus og Kardashian-søsteren Kendall Jenner.

 


 

2. Complete Body Gym, Midtown

Adresse: 301 East 57th Street, Manhattan
Nettside: www.fitdaypass.com
Complete Body Gym i Midtown er perfekt for både kropp og sjel. Her er det et fantastisk rooftop-basseng og også badstue, yoga-muligheter og treningsstudio. Skaff deg et dagskort for bare 15 dollar på nett. Du får dagskortet på e-post.

 


 

3. La Piscine på Hotel Americano, Chelsea

Adresse: 518 West 27th Street, Manhattan
Nettside: www.hotel-americano.com
Oppe på rooftop-bassenget til Hotel Americano er det førstemann til mølla som gjelder, og det liker vi. Bassenget er ikke så stort, men perfekt å kombinere med en drink fra den innholdsrike baren i solsteika. Et dagspass koster 40 dollar per person og kan kjøpes i resepsjonen.

 


 

4. James Hotel, SoHo

Adresse: 27 Grand Street, Manhattan
Nettside: www.jameshotels.com
SoHo har selvsagt også et basseng, på toppen av The James Hotel med 360 graders utsikt over Downtown Manhattan. Med egen DJ som spiller sommerhits og en klassisk coctail-meny servert fra baren The Jimmy er dette en opplagt sommerfavoritt på varme dager.

 


 

5. Gansevoort Hotel, Meatpacking

Adresse: 18 9th Avenue, Manhattan
Nettside: www.gansevoorthotelgroup.com
Over gata for SoHo House ligger Gansevoort Hotel. Bassenget her er åpent året rundt, og du kan velge å svømme inne under tak eller ute i det fri.

 


 

6. McCarren Hotel, Williamsburg

Adresse: 160 North 12th Street, Brooklyn
Nettside: www.chelseahotels.com
Hvis du er av typen som liker å bade i saltvann har McCarren Hotel det største saltvannsbassenget i New York. For hotellgjester er bassenget åpent fra 09.00 til 21.00. Gjester kan kjøpe dagspass til 40 dollar som gir tilgang til bassengområdet og fantastisk utsikt over Manhattan skyline.

Foto: Hotellenes nettsider