Romantiske hoteller

Overrask en du er glad i med en tur til New York, og plei kjærligheten på et av New Yorks mest romantiske hoteller.

“Valentine’s Day” er rett rundt hjørnet og det betyr at mange planlegger å gjøre noe spesielt for sine kjære. Hvorfor ikke benytte anledningen til å overraske med en tur til New York? Tversover.no har laget en liste over hoteller hvor romantikken virkelig kan blomstre. Bestill room service, åpne en flaske Champagne, og heng opp “ikke forstyrr-skiltet”! 
 

The Carlyle Hotel

The Carlyle Hotel

Adresse: 35 East 76th Street, Manhattan
Type hotell: Luksushotell
Nærmeste subway-stopp: 77th St. (linje 6)
Nettside: www.thecarlyle.com

Glamour og luksus er en god beskrivelse for dette landemerket på Manhattans Upper East Side. Hotellet har 191 rom med fantastisk utsikt over Central Park og New York. The Carlyle har lenge vært en favoritt blant presidenter og kongelige. Tips: Bestill Champagne og jordbær dyppet i sjokolade til rommet før ankomst, så er det klart når du kommer. 


The Greenwich Hotel

The Greenwich Hotel

Adresse: 377 Greenwich Street, Manhattan.
Type hotell: Boutique-hotell
Nærmeste subway-stopp: Franklin St. (linje 1)
Nettside: www.thegreenwichhotel.com

Er du på utkikk etter en romantisk oase i storbyen er dette intime hotellet i TriBeCa det du leter etter. Her kan dere nyte et luksuriøst spa under et 250 år gammelt japansk tak, og spise middag i hotellets italienske restaurant. Alle de 88 rommene er designet unikt for å gi følelsen av å være i et italiensk hjem. Funfact: Det er skuespilleren Robert De Niro som eier hotellet!    


Urban Cowboy

Urban Cowboy

Adresse: 111 Powers Street, Williamsburg
Type hotell: Bed & Breakfast
Nærmeste subway-stopp: Graham Ave (linje L)
Nettside: www.urbancowboybnb.com

Urban Cowboy i Brooklyn må være verdens kuleste bed & breakfast. Stilen er en blanding av luksus og rustikk sjarm, og interiøret er som hentet ut av en cowboy-film, men med en moderne vri. Her kan dere bade i boblebadet under åpen himmel i bakgården. Rommene koster fra 1oo dollar per natt, men om du har dype lommer og føler for skikkelig privatliv kan du bestille “Full Cowboy” hvor du leier alle de fem soverommene i huset. Det koster 2000 dollar per natt!

Bestill dette hotellet

Bowery Hotel

Bowery Hotel

Adresse: 335 Bowery, Manhattan 
Type hotell: Boutique-hotell
Nærmeste subway-stopp: Broadway–Lafayette St (linjene B, D, F og M) Bleecker St (linje 6)
Nettside: www.theboweryhotel.com

Å komme inn på The Bowery Hotel er som å komme inn i grøsseren “Jekyll and Hyde”, med den mørk lobbyen, tunge røde plysjgardiner og dyrehoder på veggene. Dette i sterk kontrast til de 135 rommene i etasjene over som har vinduer fra tak til gulv og storslagen utsikt over Lower East Side. Hotellrestauranten Gemma serverer italienske retter og har en koselig atmosfære. Baren byr på deilige drinker og super “people watching”. Avslutt kvelden på rommet med et boblebad og en romantisk film på senga!


Foto: Hotellenes nettsider