Helt Piano

Utestedet «Pianos» på Lower East Side er på ingen måte en pianobar, men livemusikk er det nesten hver kveld.

Hva: Utestedet Pianos
Hvor: 158 Ludlow Street, Manhattan
Nettside: www.pianosnyc.com


Nærmesete subway-stopp: 2nd Avenue/Houston Street (linjene F og V) eller Delancey/Essex (linjene J,M,Z)

Den gamle traveren på Lower East Side har noe for alle, med sitteplasser, to konsertscener, dansegulv og usnobbete stemning. I første etasje er det barstemning og matservering tidlig på kvelden, og oppe i andre etasje er det dansegulv. Det er to små og intime konsertlokaler, og her kan du oppdage lokale artister og band før resten av verden. Inngangspenger til konsertene er sjelden mer enn 10 dollar, og det er gratis å komme inn på utestedet.

På nettsidene til Pianos kan du se full konsertoversikt.

Alltid masse folk
I helgene er det folksomt på Pianos, og det kan være litt kø. Men det er verdt å vente, for på dansegulvet er det er det god stemning og varierte DJ’er. Vi anbefaler likevel også å dra hit en kveld midt i uka. For i likhet med de fleste andre steder på populære Lower East Side, er det alltid folk her, og hver dag kan være en fest.

Pop område
Lower East Side, eller «LES», var i mange år et fattig område hvor mange europeiske immigranter bosatte seg. De senere årene har området gjennomgått store forandringer, og blitt stedet å dra for kunstopplevelser, unik shopping, mat og konserter.

 

Tags from the story
, , ,