Nye Studio 54

Perfekte drinker, superstjerner og verdens kuleste do med storslagen utsikt! The Top of The Standard er konge på haugen 18. etasjer over The Standard Hotel.

Hva: Top of The Standard
Adresse: 442 West 13th Street (Mellom Washington og West Street i Meatpacking District.)
Åpningstider: Man: 16.00–00.00. Tir–lør: 16.00–22.00 Søn: 12.00–00.00
Nettside: www.standardhotels.com
Nærmeste Subway-stasjon: 14th Street (linje A, C og E) Eight Avenue (linje L)

Studio 54 var verdens mest sagnomsuste discotek på 1970- og 80-tallet. Etter at dørene stengte for siste gang i 1986 har mange prøvd å ta over stafettpinnen, men en ordentlig utfordrer har aldri meldt seg. Kanskje ikke før nå. I 2008 åpnet The Standard Hotel i Meatpacking District. Det gikk rykter om at det 18 etasjer over bakken skulle bygges byens kuleste bar, en eksklusiv bar med lysekroner, vinduer fra tak gulv til tak og 360 graders utsikt over Manhattan. I september 2009 åpnet The Top of The Standard med alt som kunne krype og gå av celebriteter. Der var Madonna og Jesus, skuespillerne Lindsay Lohan, Jude Law, Mary Kate Olsen og Kirsten Dunst, komiker Jerry Seinfeld og designeren Calvin Klein for å nevne noen. Der var også fotograf Patrick McMullan som etter festen fortalte til nettstedet «Guest of a Guest» at han ikke hadde sett noe lignende siden åpningen av Studio 54 i april 1977. Lokalene er spektakulære, elegante og luksuriøse med en dæsj 70-tall. Når du står midt i baren ser du frihetsgudinnen i sør, og snur du litt på hodet ser du Empire State Building.

I sentrum av lokalet står baren nedsunket i gulvet. Her får du byens beste drinker, øl og vin. Bartenderne har rykte på seg for å være heite og fantastisk flinke til å mikse drinker, men med priser godt over gjennomsnittet skulle det vel nesten bare mangle? Stedet har også to «røykebalkonger», og for de tøffe – en balkong med glassgulv!

Om du synes dette høres bra ut, så har vi ennå ikke nevnt toalettene. Hver toalettbås har en vegg av glass fra gulv til tak, så du kan altså nyte utsikten over Manhattan mens du gjør ditt fornødne.

Siden åpningen har New Yorks partyløver prøvd å komme seg gjennom byens «trangeste» dør. Om du vil du inn må navnet ditt være på lista, eller du kan prøve å komme inn utenom den mest travle perioden. De aller fleste får komme inn mellom 16.00 og 20.30, så lenge du ikke tropper opp i flip flops, joggesko, shorts og caps.