New York er mer enn Manhattan

Få på deg spaserskoene og utforsk bydelene utenfor Manhattan oppfordrer Chris Gentile!

Hvem: Chris Gentile, driver butikken Pilgrim Surf + Supply i Williamsburg
Tipset: Utforsk bydelene utenfor Manhattan

Williamsburg er de siste årene blitt et av de mest trendy områdene i New York. Som følge av det dukker det stadig opp nye butikker, surfe-sjappa Pilgrim Surf + Supply er en av disse. Innehaveren Chris Gentile har siden han var ni år gammel reist til sørøst-tuppen av Rhode Island for å kjenne bølgene bruse under føttene, tre tiår senere er han fortsatt hekta og liker seg fortsatt best utenfor Manhattan.

New York er mer enn gatene og avenyene på Manhattan. Det er noen områder og nabolag i Queens og Brooklyn som virkelig fanger den ekte New York-følelsen og som bør utforskes. Manhattan har mistet personligheten sin, men den finner du fortsatt i de andre bydelene, sier mannen med det flotte skjegget.

Noe av det Chris liker aller best er å besøke The Queens Museum og Noguchi Museum, som han mener ofte blir glemt av turister.

– Det er så mye forskjellig man kan gjøre, men sjekk ut restauranten Vinegar Hill House og Delmano Bar i Brooklyn og Keens Steak House på Manhattan. Går du forbi en travel pizza-sjappe i et av nabolagene får du garantert en bra pizza-opplevelse på ekte New York-vis.

Foto: Lasse Engeland