Luksuriøs vintage

Det finnes mange luksuriøse vintage-butikker i New York. Vi har tatt for oss tre vi mener absolutter verdt turen innom.


 

Favoritt: What Comes Around Goes Around

Hvor: 351 West Broadway (mellom Broome & Grand), Manhattan
Nettside: www.whatgoesaroundnyc.com

Vesker, smykker, klær, skjerf og mye mer. Alt man kan ønske seg. Ren luksus. Det er det man finner når man går inn i “What Comes Around Goes Around.” Butikken er lokalisert i Soho, et nabolag kjent for sine trendy butikker og restauranter. Dette er en vintage-butikk som rett og slett oser luksus. Er du på jakt etter et stort utvalg innen designermerker? Eller kanskje den perfekte skinnjakka av ypperste kvalitet? Her finnes det noe for både kvinner og menn. Butikken har i tillegg til butikken i Soho også filialer i East Hamptons og andre steder utenfor New York.

 


 

Shareen

Hvor: 13 W 17th Street (mellom 5th og 6th Avenue), Manhattan
Åpningstider: Åpent etter avtale. (2. etasje)
Nettside: www.shareen.com

Utenfor er det er ingen skilt som forteller hva som befinner seg innenfor døra. Det eneste som tyder på at det er en vintage-butikk i nærheten er adressen du allerede har, og det at det henger en vintage-kjole fra branntrappen i andre etasje. Veldig New York! Butikken ligger faktisk i en leilighet, ikke langt unna Union Square på Manhattan. Her finner du hverdagsantrekk, aftenkjoler og brudekjoler. Absolutt noe for damene. Blide butikkansatte gir deg en omvisning i butikken, men hvis du ønsker å prøve brudekjoler må du bestille en avtale på forhånd. Tversover utsendte fikk en smakebit, og kjolene skuffet absolutt ikke.

 


 

New York Vintage

Hvor: 117 W 25th St, Manhattan
Nettside: www.newyorkvintage.com

I New Yorks gater kryr det av mennesker overalt, og selv om vi elsker det hektiske tempoet, er det godt med litt ro av og til. Denne vintage-butikken tilbyr et lite avbrekk. New York Vintage er en liten og sjarmerende butikk fylt med merkeklær, unike plagg, fargesprakende smykker, unike hodeplagg og mye mer. Utvalget i butikken er rettet mot damer, og tilbyr virkelig unike plagg. Selv kaller butikken seg “Kilden til vintage shopping.” Butikken ligger i Chelsea, et nabolag kjent for mote.

Foto: What Goes Around Comes Around