Kurs og utdanning i New York

Kreative sjeler, eller de som ønsker å bli en, kan boltre seg i et stort utvalg av kurs i New York. En idé for en tur med innhold?

New York City er full av kurs. Her er det treningskurs, fotokurs og skrivekurs. Du kan lære å lage mat, tegne eller bli bedre i grafisk design. Det er særlig mange kreative kurs, og det beste med det hele er at disse ofte er kortvarige kurs eller helgeseminarer. Hva med å ta en ferie i New York for å ta et helgekurs i foto? De som har tid, penger og lyst kan dessuten vurdere hvor mye kurs de rekker på de tre månedene man kan oppholde seg i USA på et vanlig turistvisum.

Også semesterkurs
Bor du fast i New York finnes det mange kurs av typen «continuing education», eller videreutdanning, som har timer én kveld i uka. Disse går gjerne over ett semester. «Parsons The New School for Design» er en av skolene som tilbyr kveldskurs i grafisk design og typografi. Kursene går gjerne over 10-12 kvelder. «Gotham Writers’ Workshop» tilbyr tilsvarende opplegg innenfor skriving. «International Center of Photography» holder fotokurs av kortere og lengre varighet.

Kortvarig eller langvarig. Folk fra hele verden kommer til New York for å få faglig påfyll innen mange felt. Her er en liste over noen kurssteder:

International Center of Photography

Parsons The New School for Design

Gotham Writers’ Workshop

Ulike vin- og matkurs på Institute of Culinary Education

Film- og skuespillerkurs på New York Film Academy

Har du tips om andre kurs? Kommenter nedenfor eller ta kontakt med oss på post@tversover.no.

Foto: Lasse Engeland

 

Tags from the story