Kjendistips: Alexander Nyhagen

Programlederen feiret nyttår i Brooklyn og endte opp med argentinsk biff du kan skjære med skje!

– Sist gang jeg var i New York feiret vi nyttårsaften i Williamsburg, og da spiste vi nyttårsmiddag på en argentinsk biffrestaurant vi hadde blitt tipset om. Restauranten heter El Almacen, oversatt til norsk: Butikken. Restauranten vil få deg til å tvile på om det kjøttet du har spist hittil i livet faktisk kan kalles kjøtt, eller om du ufrivillig og uvitende har mesket deg med tofu i alle disse år, forteller Alexander Nyhagen.

Det spiller egentlig ingen rolle hva du bestiller fra menyen.

Han forteller at tipset og forkjærligheten for Argentina har utgangspunkt i det han kaller en “livsomveltende hendelse” som skjedde den 8. juli i 1990.

– Midtbanespilleren Lothar Matthäus og Vest-Tyskland snøt Maradona og Argentina for VM-pokalen. For dere som har sovet under en stein siden slutten av 80-tallet, så dreier dette seg om idretten fotball, og sørget for at jeg til mitt siste åndedrag kommer til å elske alt som har med Argentina å gjøre.

Drøm deg bort
– Det spiller egentlig ingen rolle hva du bestiller fra menyen. På El Almacen smaker alt bedre enn alle smaker du har hatt i munnen før. De har kjøtt du kan skjære med skje, mens du drømmer deg bort til argentinsk tango og undrer over hvor i alle dager fotball-legenden Claudio Caniggia ble av i alt mylderet, avslutter Alexander.

Hvor: 557 Driggs Ave, Williamsburg, Brooklyn
Nærmeste Subway-stasjon: Bedford Avenue (Linje L)
Nettside: www.elalmacennyc.com

Foto: Simen Grytøyr