Vinneren av årets julekalender er trukket!

Nå har vi trukket en heldig vinner av et gavekort på 4000 kroner fra Hotels.com, og et måltid på Manhattan.I årets julekalender gir vi i Tversover.no har vi gitt deg et nytt tips fra en lokal “newyorker” hver eneste dag fram til julaften. Det er nemlig noe våre lesere har ønsket seg. Vi har fått tips om steder å spise, drikke og shoppe av byens lokale. Nå vet vi hvor de slapper av, møter venner og fester. 

Vinneren er trukket!
På julaften trakk vi en heldig vinner som får et gavekort på 4000 kroner fra Hotels.com og et gavekort på 100 Dollar fra restauranten Blendheim på Manhattan. Og hvem ble det? Vinneren er: 

Anna Rydland Nærum!

Vi i Tversover takker alle som har bidratt med tips, som har fulgt kalenderen og deltatt i de daglige konkurransene. Hvem som har vunnet dagspremiene finner du i oversikten nederst på siden. 

Fine premier hver dag
I år har vi gitt ut forundringringspakker med spennende New York-innhold hver eneste dag, mye takket være gode samarbeidspartnere som blant andre Maybelline New York og Essie fra L’Oréal, Flytoget, Eske interiør, Vagabond og Qlturrebus forlag. Det har vært bokpremier, make up-produkter, flytogbilletter, New York-effekter og mye annet. På Facebook-siden vår vår har vi lagt ut mer informasjon om daglige premier, og tipsene hver dag.  

Regler
For å vinne dagspremier må du svare på dagens spørsmål innen midnatt samme dag, norsk tid. På julaften må du svare på dagens spørsmål innen kl. 16.00 fordi vi skal trekke hovedvinner direkte fra Rockefeller Plaza på Manhattan. Du øker vinnersjansene dine i trekningen av hovedpremien på julaften ved å delta hver dag. Ved å delta samtykker du i at du meldes på Tversover.no og Hotels.com sine nyhetsbrev (disse kan du når som helst melde deg av igjen). Vi vil ikke dele informasjon om deg med noen annen tredjepart.

Vinnere av dagspremier (blir oppdatert, og vinnerne blir kontaktet):
Karen Beck, Borger Østby, Hilde N. Dahl, Svein Rygg, Magnus Hovet, Stine Skyseth, Iselin Bye, Anne Kathrine, Yri H. Ljosdahl, Ann-Iren N. Nikolaisen, Mari Mærland, Kjetil Røssland, Audun Wathne, Camilla Aasheim, Jeanette Mikkelsen, Ingvild Straume, Gisken Sofie Nordgaard, Julie S., Tara Knauss, Tonje Aaserud, Lise Stene, Andrea Langlo Johnsen.


Foto: NYCGO

 

Tags from the story
,