Italiensk i Meatpacking

Barbuto fokuserer på det som virkelig betyr noe: ingrediensene. Og det til hyggelige priser! 

Hva: Barbuto – Italiensk restaurant
Adresse: 775 Washington Street, mellom Jane Street og West 12th Street
Nettside: www.barbutonyc.com 
Åpningstider: Man–ons: 12.00–23.00. Tors – lør: 12.00–00.00. Søndag 12.00 – 22.00.
Nærmeste Subway-stasjon: 14 Street (Linje A, C og E). Eight Avenue (Linje L)

Barbuto ligger i hjertet av New Yorks West Village. I en omgjort garasje under et fotostudio serverer de italienske retter til lokale gjester og andre besøkende. Restauranten rammes inn av store garasjeporter som kan åpnes så veggene forsvinner, og det nærmest blir en uteservering. Stedet har av den grunn blitt en favoritt i sommermånedene. Her kan gjester sitte ved bordene ved fortauet, eller spise inne i restauranten. Barbuto er enkelt dekorert og har et åpent kjøkken med steinovn som blikkfang. Et pluss er også de hyggelige menneskene som jobber der.

Menyen byttes ut daglig fordi de hver dag kjøper de ferskeste råvarene, som også avhenger av årstidene. Lunsj serveres mellom 12.00 og 17.30. Etter det kommer middagen på bordet. «Crispy Potato Gnocchi» med squash og parmesan er et av de smakfulle valgene på kveldsmenyen.

Spis med kokken
Hvis du er en av de som alltid har hatt lyst til å se kokken i aksjon, har stedet noe de kaller kokkens bord. Det står på kjøkkenet, og kan reserveres for opp til 12 personer. Men vil du ha en intim middag for to, kan dere også få kjøkkenet for dere selv.

Foto: @barbutonyc

 

Tags from the story
,