Ta med deg en sofa fra USA

Innkjøp av møbler er kanskje ikke det du forbinder med shopping på storbyferie, men det lar seg absolutt gjøre!

Nordmenn er på verdenstoppen når det gjelder oppussing og interiør. Derfor er det mange som synes det er morsomt å titte i møbelbutikker når de er ute og reiser. USA har mange møbelbutikker og kjeder som vi ikke har i Norge, og nå er det enklere enn noen gang å få de amerikanske møblene med seg til Norge. Men det kan koste litt. Tversover.no har selv erfaring med å få med seg stort og smått av artikler til hjemmet over havet. Hvem sier at du ikke kan presse en sofapuff ned i kofferten på vei til flyplassen? I denne saken tipser vi deg om tre møbelbutikker. Nederst får du også tips om frakt og shipping. Husk at New York City er full av store og små frittstående butikker, og at du også kan finne skatter på byens mange loppemarkeder.

 


 

CB2

Hvor: Blant annet på 451 Broadway, rett opp fra Canal Street, Soho.
Nettside: cb2.com
Åpningstider: Mandag til lørdag: 11.00-21.00. Søndag: 12.00-19.00.

Møblene fra CB2 er minimalistiske, fargerike og annerledes. Det er ikke spesielt dyrt, og du får et godt alternativ til den nordiske IKEA-katalogen. For deg som bare vil ha med noen småting til hjemmet som glass, puter eller annet småplukk finnes et bra utvalg her. Dessuten er sofaene og stolene veldig spennende. Da kan det være fint å vite at CB2 shipper til Norge. Du kan prøvesitte i New York, og så gå på nettet for å bestille eller få hjelp i butikken. Les mer om shipping her på nettsiden.

 


 

West Elm

Hvor: Blant annet på 1870 Broadway, ved 62nd Street, Manhattan.
Nettside: westelm.com
Åpningstider: Mandag til lørdag: 10.00-19.00. Søndag: 11.00-19.00.

West Elm er en annen møbelfavoritt. Litt dyrere enn CB2 som er nevnt over, og med en noe annen stil. De har et utvalg av litt tyngre møbler, for eksempel mye mørkt tre. Men linjene er likevel rene. Også West Elm shipper til Norge. Sjekk nettsiden for mer informasjon. Du kan dessuten lese interiørbloggen til West Elm på blog.westelm.com.

 


 

Pottery Barn

Hvor: Blant annet på 117 East 59th Street og Lexington, Manhattan.
Nettside: potterybarn.com
Åpningstider: Mandag til lørdag: 10.00-21.00. Søndag: 11.00-19.00.

Pottery Barn innfrir en del av de bildene du har i hodet av amerikansk interiør. Her snakker vi om kolonialsk stil, store puter, runde sofaer og amerikakister. Ikke særlig nordisk med andre ord, men her har du muligheten til å skape deg et amerikanskinspirert hjem. Om ikke det skulle friste, har de også mye tilbehør som reise-effekter, ting til kjøkkenet og servise. Også Pottery Barn shipper til Norge.

Foto via

 

Les om shipping av varer til Norge her

 

 

Tags from the story
, , ,