Hotell i Jersey City

Norske Jarl Haugedal tilbyr et hotellalternativ i Jersey City, bare et steinkast fra Manhattan.

Hva: Leiligheter i Jersey City
Nettside: www.rscandinavian.com (tidligere NYC/JC)

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at vi har en avtale med Royal Scandinavian Resorts om rabattkoder for leserne, men vi har ingen andre økonimiske fordeler av å skrive om hotelltilbudet.

Royal Scandinavian Resorts er et godt alternativ for barnefamilier som vil ha glede av god plass i en leilighet og litt roligere omgivelser, eller forretningsreisende som får kort avstand til både Newark flyplass og Manhattans Financial District. Undergrunnsbanen “The Path Train” går nemlig rett fra Jersey-siden av Hudson River til Wall Trade Center. Og flyplassen når du på kort tid med både bil og kollektivtransport.

Standardprisene ligger på 350 USD per natt for en leilighet i skyskraper, med kapasitet til fire personer. For leilighet i en enklere brownstone-bygning i samme område betaler du 200 USD for en natt.

Få Tversover-rabatt her!

 

Tilbyr transport fra flyplassen
Jarl Haugedal er opptatt av å gi gjestene en god opplevelse, og av at besøket skal være problemfritt. Derfor tilbyr han også henting på den lokale flyplassen for 50 USD. Dette, og eventuelle andre ting, kan enkelt avklares gjennom å ta kontakt med hotellet på e-post i forkant av besøket.

Sjekk Jarl Haugedals restaurantfavoritter i Jersey City!

Hvordan komme seg til og fra?
Den enkleste måten å komme seg mellom “Jersey City”-siden av Hudson River og Manhattan er med PATH subway trains-systemet. Det er ikke en del av det øvrige Subway-nettet i New York City, men har flere stoppesteder på Manhattan.

Du kan også ta båt over elva! Du finner all informasjon på NY Waterway sine nettsider.

Foto: Royal Scandinavian Resorts