Gratis WiFi på gata i New York

Mobildata i USA kan bli dyrt, men hvordan skal du da lese Tversover.no og bruke mobilen på farta i New York? Nå dukker WiFi- og ladestasjoner opp over hele byen. 

Er det WiFi her? Det må være et av feriens mest stilte spørsmål. Men det er ikke så rart, for mobildata er fortsatt dyrere i USA enn i Europa, og det er praktisk å bruke mobilen for å sjekke kart, restauranter og så videre. Vi håper jo du bruker Tversover.no på tur i New York, og dessuten vil du sikkert poste noen bilder på Instagram og sjekke inn i verdens beste by på Facebook. 

Vi er mange som har hengt utenfor New Yorks mange Starbucks-kafeer for å bruke internett, men nå blir alt enklere! 

LinkNYC erstatter nå telefonbokser med wifi- og ladestasjoner! Her kan du lade telefonen med USB, og logge deg på internett i en radius på 150 meter. 

Foreløpig setter de opp disse boksene langs Third Avenue og Eight Avenue, men på sikt skal de erstatte over 7000 telefonbokser i alle New York fem bydeler. Allerede i løpet av 2016 vil det komme mange. 

Alt du trenger er å registrere deg med e-postadressen din når du logger det på nettet. Les mer om dette og se kart over stasjoner på www.link.nyc


Video: LinkNYC

Tags from the story
, ,