Foto på samlebånd

På B&H Photo Video får du et overveldende utvalg av fotoutstyr, samtidig som du får sjansen til spare noen kroner.

Hva: New Yorks største fotobutikk
Hvor: 420 9th Avenue, på hjørnet av West 34th Street
Nærmeste Subway-stasjon: 34 Street – Penn Station (linjene A, C, E)
Åpningstider: Varierer veldig, sjekk nettsiden. NB: Stengt lørdager
Nettside: Nettsiden til New York SuperStore

Å komme inn i fotobutikken B&H er litt av et syn for fotointeresserte og shoppingglade. I taket surrer samlebånd med varer som er bestilt. I andre etasje møtes du av en lang skranke der flere titall ekspeditører står klare til å hjelpe kunder. Her er det ordning och reda. Ved utgangen er det én kø for lommeboka, og en skranke hvor du plukker opp handleposen full av fotogodsaker. 

Det er et strengt, men effektivt regime. Og det trengs, for her er det mange kunder, og mange varer i omløp! Denne butikken er absolutt verdt et besøk, og er nesten å regne som en attraksjon i seg selv.

Billigere fotoutstyr

Vi trenger egentlig ikke fortelle noe om vareutvalget i butikken, for her finner både glade amatører og profesjonelle alt de kan tenke seg. B&H har også en avdeling hvor du kan finne brukt fotoutstyr.

 Det kan være mange penger å spare på å handle fotoutstyr i USA, men det avhenger jo litt av hvor sterk detn norske krona er i forhold til den amerikanske dollaren. På nettsidene til B&H kan du få oversikt over priser og sammenligne med norske priser før du reiser. 

Husk at batteriladere og lignende er annerledes i USA, og at du vil trenge å kjøpe en adapter eller ny ledning for å bruke utstyret i Norge. Husk også at garantireglene kan være annerledes, og at du må sjekke vilkårene for ekstra forsikringer nøye.

Stengt under jødiske høytider
Det er verdt å merke seg at butikken er stengt på lørdager (sabbaten) og under jødiske høytider. Søndag er det derimot åpent. Dobbeltsjekk derfor nettsidene, sånn at du slipper å møte stengte dører.Også nettbutikk
Selv om selve butikken gir en morsom shoppingopplevelse, kan du alltids gjøre unna handlingen i nettbutikken på www.bhphotovideo.com. De sender varer også til Norge via UPS eller det amerikanske postvesenet. Prisen på sendingen får du før du fullførere bestillingen. Nettsiden tilbyr nyttig hjelp på live chat hvis du har spørsmål om varer, bestilling og så videre. Husk at også nettbutikken er stengt for bestillinger på lørdager og under jødiske høytider.

Foto: TheeErin