– Du finner ikke maken noe annet sted i verden

William Anderson elsker New Yorks puls og fanger den hver dag med kameraet sitt. Se hans beste New York-tips til deg!

Hvem: William Anderson, fotograf og advokat
Hva: Brooklyn Bridge og sykkel-leie

William Anderson har alltid hatt lyst til å bo i en energisk by som New York City, og i 2009 byttet han ut USAs hovedstad Washington DC med nye eventyr i verdens hovedstad. Med lidenskap for reise og fotografering ble raskt Instagram-kontoen @thewilliamanderson opprettet, og siden 2013 har nesten 50 000 mennesker lagt sin elsk på bildene, med New York City i hovedrollen. 

– Jeg elsker å gå rundt i New Yorks gater for å snakke med folk og ta bilder. Det er en fantastisk hobby, og jeg er glad jeg har gjort den til en del av livet mitt, forteller William som til daglig jobber som advokat.

Mitt beste New York-tips er å gå over Brooklyn Bridge til DUMBO. Ta deg en pizza-bit og utforsk området. Du kan også kaste deg på en City Bike (bysykkel) og tråkke deg rundt i Financial District. Sykkelstiene der er gode og trygge, selv for nordmenn med sokker og sandaler. Et must om det er fint vær er en tur i Central Park. Dra opp og gå deg vill. Du finner ikke maken noe annet sted i verden, mener William.

Foto: William Anderson

 

 

Holiday Angels

Et bilde publisert av New York City (@thewilliamanderson)