Drinker i høyden

Ta deg en coctail høyt over byen, og la deg forføre av utsikten på noen av Manhattans beste bartak. Her er seks favoritter!

 

 


 

 

La Piscine

Hva: La Piscine på Hotel Americano
Hvor: 518 West 27th Street, Manhattan
Etasje: 10. etg.
Nettside: hotel-americano.com
På menyen: 10 forskjellige Tequila, coctails, vin og øl

Tenk deg en varm sommerdag med ­grilling hjemme hos venner. Bytt ut kulegrillen med en veterankokk og middel­havsmat, legg til et basseng, og vips – du er på taket av Hotel ­Americano på ­Manhattan. Du får ­servert ­Caipirinhas til under hundre­lappen, og kan vinke til ­menneskene nede på High Line Park.

 


 

The Jimmy

Hva: Jimmy på The James Hotel
Hvor: 15 Thompson Street og Grand Street, Manhattan
Etasje: 18. etg.
Nettside: jimmysoho.com
Spesialitet: The Blair Witch Cocktail

Jimmy på toppen av The James hotel i SoHo er flott sommer som vinter. Enten du sitter foran ­peisen inne i baren, eller ­diskuterer utsikten ute ved bassenget på ­solskinnsdager. Terrassen er ikke den største med plass til rundt 80 ­personer, så vær tidlig ute om du vil inn. Drinkene blir servert i plastglass og koster rundt 17 ­dollar. Etter klokken 21.00 bør du bruke inngangen på 15 Thompson Street!

 


 

Le Bain

Hva: Le Bain på The Standard Hotel
Hvor: 848 Washington Street, Manhattan
Etasje: 18. etg.
Nettside: standardhotels.com
Spesialitet: Fruktige coctails

Meatpacking District har fått et voldsomt løft de siste årene, og er blitt en lekeplass for party­glade New Yorkere. På Le Bain spiller verdenskjente DJ’er mens du skuer utover Hudson River og High Line Park. Om sommeren kan du bade i bassenget midt på dansegulvet, eller ta det ­roligere med en pannekake fra crêperiet på kunstgresstaket mens du beundrer Frihets­gudinnen i en av de to kikkertene.

 


 

230 fith

Hva: 230 Fifth
Hvor: 230 Fifth Avenue og 27th Street, Manhattan
Etasje: 20. etg.
Nettside: 230-fifth.com
Spesialitet: Klassikse coctails

«230 Fifth» er navnet så vel som adressen til New Yorks største takterrasse med ­servering. Herfra kan du se alle de kjente landemerkene, som Empire State Building, Frihetsgudinnen og elvene som omgir Manhattan. Om sommeren er det fint å komme opp før solnedgang, og se dag bli til natt. Det er tropisk stemning med palmer og ­sommerlige drinker. Kveldsmenyen inneholder småretter inspirert av det malaysiske kjøkken. Tar du turen i vinterhalvåret, vil varmelamper og store pledd holde deg varm!

 


 

mad46

Hva: mad 46 på Roosevelt Hotel
Hvor: 45 East på 45th Steet, Manhattan
Etasje: 19. etg.
Nettside: mad46.com
Spesialitet: madMojito

Skjult oase med vakker utsikt, daybeds og velfylte ­lommebøker. ­Velkommen til mad46 på toppen av The Roosevelt Hotel. Manhattans Midtown er kanskje ikke kjent for å være «the place to be» om dagen, men det ­finnes alltid unntak. ­Takterrassen på mad46 er ­koselig innredet med ­moderne møbler i kjente klassiske ­omgivelser. ­Klientellet er voksent, ­muligens på grunn av stive priser i baren. Prøv spesialiteten madMojito eller en ­Ingefærøl med vaniljesmak.

 


 

Plunge

Hva: Plunge på Hotel Gansevoort
Hvor: 18 Ninth Avenue på 13th Street, Manhattan
Etasje: 14. etg.
Nettside: hotelgansevoort.com

14 etasjer over gateplan i Meatpacking District har de hippe og kule ­funnet sin lekegrind. Plunge er Hotel Gansevoorts egen private ­tak­terrase, og her kan du nippe til overprisa drinker. Svømmetak i ­bassenget er dessverre forbeholdt stedets medlemmer. Siden Plunge er umåtelig populært, kan det anbefales å legge turen til en mandag eller tirsdag, hvis du er av typen som vil nyte utsikten over Hudson River og Meatpacking District i fred og ro.

 


 

Tags from the story
,