Designvarer på billigsalg

En times kjøretur fra Manhattan er 220 outletbutikker samlet. Her finner du alt fra billige Gucci-vesker til Nike-sko. 
Hva: Woodbury med 220 outletbutikker
Hvor: 498 Red Apple Court, Central Valley, NY 10917
Hvordan komme seg hit? Se denne linken
Åpningstider: Åpent hver dag mellom 10.00 – 21.00
Webside: www.premiumoutlets.com 

Du trenger ikke tråle Manhatten for å gjøre de beste shoppingkuppene. Det kan være smart å legge turen litt utenfor selve storbyen – til outlet-mekkaet Woodbury som ligger cirka en times busstur unna Manhattan. Woodbury har hele 220 butikker, og er en førsteklasses outlet der du kan handle eksklusive merkevarer til svært gode priser. Woodbury er stor på designklær, sport, sko, skinn- og lærvarer, vesker og kofferter, husholdning, gaver og mye mer.

Skal du feriere eller oppholde deg i New York noen dager, er vårt tips å dra til Woodbury en av de første dagene. Da kan du gjøre storinnkjøp av klær og sportsutstyr (og alt det andre selvsagt), til svært lave priser. Så kan du heller se etter andre småting i byen. Woodbury er et kjempestort lagerutsalg der du ikke nødvendigvis finner det nyeste og heteste fra de enkelte designerne, men det er massevis av varer du aldri har sett i Norge og som heller aldri vil komme til salgs i Norge. Når du har handlet ferdig i Woodbury og fortsatt ikke er helt fornøyd, kan du gjøre unna resten i New York.

Det er enkelt å komme seg fra Manhatten til Woodbury. Busstasjonen Port Authority ligger svært sentralt til på Manhatten – på hjørnet 42nd Street & Eigth Avenue. Billettprisen er $42 for voksne og $21 for barn (3-11 år). Gray Line-bussene går hvert kvarter i en periode på morgenen, med retur hele dagen og til stengetid. Woodbury har åpent daglig fra 10.00-21.00. Ved ankomst oppsøker du umiddelbart Woodburys informasjonsdesk der du ved fremvisning av bussbilletten mottar et rabatthefte med spesialtilbud i svært mange av Woodburys butikker. Her er det nye hundrelapper å spare. Vær forberedt på at timene går raskt unna og at føttene kan bli slitne. Ta derfor på deg gode sko – eller kjøp nye i Woodbury (det koster nesten ikkeno’).

Amerikanske merkevarer er spesielt rimelige. Joggesko fra Nike som koster 1500 kroner i Norge, kan du få for 400-500 her.

Her er noen av butikkene i Woodbury: Benetton, Burberry, Chloé, Dolce & Gabbana, Fendi, Gap Outlet, Giorgio Armani, Gucci, Guess, J.Crew, Jimmy Choo, Lacoste, North Face, Polo Ralph Lauren, Prada, Timberland, Tod’s, Tommy Hilfiger, Versace, Nike, Adidas og Puma og ca 200 til…

Foto: Lasse Engeland