Designhotell i Soho

The Crosby Street Hotel i hjertet av SoHo er et av New Yorks beste hoteller!

Hva: The Crosby Street Hotel 
Adresse:
79 Crosby Street, Manhattan
Nettside: firmdale.com
Nærmeste Subway-stasjon: Prince St. (linjene N og R). Broadway-Lafayette St. (linjene B, D, F og M). Bleecker St. (linje 6). Spring St. (linje 6).

Bestill rom her

I en stille bakgate i nabolaget SoHo, bare et kvartal fra New Yorks travleste handlegate, finner du designhotellet The Crosby Street Hotel. Tversover har testet hotellet og mener dette må være et av de aller beste på Manhattan, det betyr selvsagt at prisen ligger over gjennomsnittet! Dette er et hotell med wow-faktor! Crosby Street Hotel er bygget på tomten til et gammelt parkeringshus mellom Prince Street og Spring Street, med spennende butikker, restauranter og gallerier som nærmeste naboer.

Tversover har testet Crosby Street Hotel og vi digget det.
Tversover har testet Crosby Street Hotel og vi digget det.

Enorme vinduer
Hotellet har 86 rom og suiter fordelt over 11 etasjer med sjenerøs takhøyde, og “fabrikkvinduer” som strekker seg fra gulv til tak på alle rom. Det byr på overveldende utsikt over det pulserende nabolaget og gir et deilig lys. Alle rommene er individuelt designet og dekorert med moderne møbler. Vårt rom hadde hele tre TV-skjermer. Den ene innebygd i veggen over badekaret.

Hotellets fellesområder består blant annet av The Crosby Bar som strekker seg over et helt kvartal. De dyrker til og med sine egne grønnsaker på taket og ryktene sier at det også er et par høner der oppe som legger noen få eksklusive egg hver dag! Hotellet byr også på egen kinosal med 3D-teknologi og 99 oransje designseter, en privat bakhage og en nøye utvalgt kunstsamling. Gjestene har også anledning til å trene 24 timer i døgnet på Crosby Streets eget treningsstudio.

I umiddelbar nærhet finner du travle Broadway med kjente butikker som Top Shop, Bloomingdales og Urban Outfitters, men også spennede små boutiques og vintage-butikker er representert i området. Merker som All Saints, Ben Sherman og Muji ligger side om side med H&M og Zara. For de matglade er det også mye å glede seg over i dette nabolaget, som ligger en kort spasertur fra Little Italy og deilige dumplings i Chinatown. Rundt hjørnet ligger også La Crêpe som serverer deilige franske pannekaker. Etter mørkets frambrudd kan man nyte drinker i en av de mange barene.

Foto viavia

Tags from the story
,