Coffe table books

Taschen

Hvis du fortsatt har plass og kilo ledig i bagasjen, kan du få med deg bøker til stuebordet hjem fra New York.

Du husker kanskje Cosmo Kramer i TV-serien «Seinfeld» sin idé om en «Coffe Table Book about Coffe Tables». Den kan dessverre ikke kjøpes, men i disse to butikkene finner du hyllemeter på hyllemeter med tjukke bøker fulle av fine bilder.

Hva: Taschen Store New York
Hvor: 107 Greene Street, Manhattan
Nærmeste Subway-stasjon: Broadway – Lafayette Street (linjene B, D, F, M)
Åpningstider: Man-lør: 11.00-19.00. Fra 12.00 søndag.
Nettside: www.taschen.com

Benedikt Taschen startet med å selge brukte tegneserier, men i dag er Taschen vokst og blitt et av verdens største forlagshus. Bokgiganten har erobret bokverden med sine flotte praktbøker med bilder av rockestjerner, arkitektur, natur og alt annet du kan tenke deg. Her kan du kjøpe bøker med bilder fra kjente fotografer som David LaChapelle og Peter Beard. Taschen er ikke redde for å provosere og mange av bøkene inneholder bilder av nakenhet og sex. Butikken i New York er en visuell opplevelse i seg selv.


Hva: McNally Jackson Books
Hvor: 52 Prince Street, mellom Lafayette Street og Mulberry Street, Manhattan.
Nærmeste Subway-stasjon: Prince Street (linjene N, R, 6)
Åpningstider: 10.00 til 22.00 mandag til lørdag. 10.00 til 21.00 søndag.
Nettside:  www.mcnallyjackson.com

McNally Jackson er en frittstående bokhandel som ønsker å være Manhattans litterære sentrum. Butikken har ofte eventer hvor fotografer eller forfattere kommer og prater om bøkene sine og signerer dem. McNally Jackson har også en egen kafé hvor du kan sette deg ned og nyte en kopp kaffe mens du blar igjennom bøkene. Butikken har også et stort utvalg internasjonale blader.

 

Tags from the story
, ,