Burgerekspertens favoritter

Les hvor svenske Toby Lee og “Burgerdudes” mener du må spise hamburger når du er i New York. 

Tversover elsker burgere, det har vi sagt mange ganger. Nå har vi imidlertid møtt en mann som nok elsker burgere enda mer enn oss. Og han kan dessuten mye mer om burgere! Toby Lee fra Stockholm driver nettstedet www.burgerdudes.se sammen med fire andre burgereksperter. De anmelder burgere i Stockholm og resten av verden.

Toby Lee fra Burgerdudes.se
Toby Lee fra Burgerdudes.se

Hvilken burger er den beste i New York City? Og hvorfor? 

– Min favorittburger i New York serveres av Blue Collar i Williamsburg. Bestill en “double cheeseburger” så får du en helt fenomenalt enkel osteburger for under 7 dollar. Smakene er utrolig rene, med perfekt stekt kjøtt, kremete amerikansk ost og et utmerket og lett oppvarmet brød som kapsler inn smakene, forteller Toby Lee

Hva er det som er så fantastisk med burgere? (Som om vi trenger å spørre…)

– En bra burger er uslåelig, og inneholder smaker som man ikke får i noen annen matrett. Det smaker salt, fett, og en anelse søtt fra brødet og ketchupen – og den gjør deg umiddelbart i godt humør. Jeg fortsetter jakten på den beste burgeren i verden på Burgerdudes.se.

Hva: Hamburger-restauranten Blue Collar
Hvor: 160 Havemeyer Street, Brooklyn
Åpningstider: 11.00 til midnatt alle dager.
Nettsider: Deres Google plus-side 

I anmeldelsen skriver Burgerdudes at Blue Collar er et lite sted de lett hadde gått forbi om de ikke hadde hørt om stedet, men at det skulle vise at dette stedet serverer en av de beste burgerne de noen gang har spist. Vi blir naturligvis nysgjerrige på en så god omtale, og tok turen for å teste burgeren selv. Siden Toby har sagt at det er dobbel cheeseburger til alltid bestiller, for rett sammenligning, blir det vår bestilling også.

Tversovers dom
Denne burgeren er så god! Det er bare å slutte seg til lovordene fra Burgerdudes. Vi er fristet til å komme tilbake for å teste både vegetarburger og hjemmelagete milkshakes. Hva med en “Peanut butter Milk shake”?

Denne burgersjappa er enkel, men hyggelig, og ligger i et strøk som har mye på gang. Lett å kombinere med annen utforsking i Williamsburg!

Her kan du lese hele anmeldelsen til Burgerdudes og finne mer informasjon.

Toby og resten av Burgerdudes har flere gode burgertips for deg som skal til New York. Se deres fulle liste her. 

Foto: Tversover.no


 

 

Tags from the story
, ,