Bryllup i Central Park

Vil du gifte deg i Central Park er mulighetene mange, enten du planlegger seremonien selv eller får andre til å gjøre det for deg. 

Planlegg selv …

Om du gjør jobben selv, så trenger ikke en seremoni i Central Park koste så mye. Er dere mindre enn 20 personer er det faktisk helt gratis, men du bør ta kontakt med parken for å sjekke at det faktisk er ledig plass på stedet dere ønsker å være. Søknad kan du laste ned på websiden til NYC Department of Parks & Recreation’s. Er dere flere enn 20 personer (max 300) må dere ha en tillatelse som koster 25 dollar.

Det eneste stedet i parken som koster penger er Conservatory Garden på 5th Avenue og 105. gate. Prisen er 400 dollar + 100 dollar om du ønsker å ta bilder der. Vil du bruke denne delen av parken må du fylle ut og printe en egen søknad som du sender i posten. Betaling kan du gjøre over nett. Så fort dato og tid er bekreftet vil du få beskjed om dette. Tillatelsen får du i posten en måned før vielsen. For mer informasjon se nettsiden til Central Park.

Husk at om du planlegger selv må du også finne en person som kan vie dere. Det kan for eksempel være en viglser som Judie L. Guild.


… eller få andre til å planlegge for deg!

Å planlegge bryllup byr på en endeløs liste med mange detaljer, deadlines og ofte mye stress. Hvordan skal innbydelser se ut, hvor skal dere være, hvor finner jeg den beste frisøren og hva med blomsteroppsatser? Noen ganger kan det være greit å overlate jobben til proffene. Det koster litt, men det kan være verdt pengene når du slipper stresset.

Om du vil ha hjelp med seremonien er det flere som kan hjelpe deg. Central Park har faktisk satt sammen en egen pakke som koster 2950 dollar og inneholder følgende:

– Tillatelse
– Vigsler (en person med fullmakt som kan holde seremonien)
– En dedikert bryllupsplanlegger
– En gjennomgang av seremonien dagen før dagen.
– Koordinering på bryllupsdagen
– To timers fotografering
– Brudebukett
– Matchende brystbukett

Du kan også legge til andre tjenester som hår, makup, styling, video, akustisk musikk til seremonien, kake og transport.

Les mer om denne pakken på nettsiden til Central Park. 

Andre som tilbyr bryllups-pakker i Central Park:

acentralparkwedding.com
ultimateusaweddings.com/nyc-wedding-locations
fabnycwedding.com/central-park-wedding
wedincentralpark.com

Om skal fri og trenger inspirasjon kan du ta en titt på videoen over! Flere flotte bilder av brudepar i Central Park kan du se her!


Foto: © NYC & Company / Christopher Postlewaite


 

Tags from the story
,