Bo luksuriøst i noen minutter

Appen Recharge lar deg booke luksushoteller i New York, og du betaler kun per minutt.

Nå kan du lade batteriene dine på luksushotell og betale per time med ny app!

Se for deg at du har vært på shopping i flere timer, du går rundt på vonde sko og med posene i hendene. Alt du ønsker deg er en  halvtimes powernap på en deilig pute, og gjerne på et av New Yorks 5-stjerners luksushotell. Vel, nå kan du faktisk gjøre akkurat det! Recharge er en app som lar deg bestille 4- og 5-stjerners hoteller i New York og San Fransisco på timebasis. En vinn-vinn situasjon for både deg og hotellet. De får fylt opp rommene sine og du får en luksuriøs hvilestund. Tjenesten er i startgropa, men har allerede med seg hoteller som W Hotel, The Pierre og 1 Hotel Central Park, for å nevne noen. Enten du trenger å freshe deg opp, stryke skjorta eller bare ta deg et bad på farten, ingen legger seg opp i hva du bruker din avmålte tid til. Her er det ingen tidsbegrensning og du betaler mellom 0,83 og 2 dollar per minutt (pluss skatt). De fleste hotellene krever at du  bruker et minimum med minutter og startprisen blir derfor fra rundt 25 dollar på de billigste hotellene.


 

Slik fungerer det:

1. Registrer deg
Åpne appen, logg inn med Facebook, trykk på flagget og velg Norge. Skriv inn mobilnummeret ditt og få en verifiseringskode på sms som du skriver inn i appen.

2. Finn et hotellet du vil bo på
Åpne Recharge-appen og velg et luksushotell i nærheten.

3. Book et rom på farten
Trykk på book now og et rom blir umiddelbart klart til innsjekk.

4. Kom deg til hotellet
Du får 30 minutter på å komme deg til hotellet fra du booker rommet i appen. Når du ankommer hotellet går du til resepsjonen og sier at du bruker appen Recharge. Taksameteret starter så fort du får overlevert nøkkelen, eller 30 minutter etter at du booket.

5. Sjekk ut selv
Rommet og alle fasiliteter på hotellet er ditt så lenge du vil, og når du er ferdig ladet opp leverer du bare romnøkkelen og trykker på checkout i appen. Enklere blir det ikke.

Appen til iPhone kan du laste ned her
Til Google Play her

Foto: 1 Hotel Central Park

Tags from the story
, ,