De beste billig-hotellene i New York

Det er dyrt å overnatte i New York, sånn er det bare. Men det finnes noen billige og bra alternativer også. Her er tre hoteller under $130 i SoHo, Tribeca og Meatpacking.

Tversover-favoritt: The Jane Hotel

Hvor: 113 Jane Street, Manhattan
Nettside: thejanenyc.com
Nærmeste subway: A, C, E til 14th Street eller L til Eighth Avenue

Tidlig i 1920-årene huset de klaustrofobiske rommene på The Jane sjømenn, og i 1912 ble de overlevende fra Titanic-forliset fraktet hit. Hotellet åpnet i 2008 og har 150 små rom. Til tross for fortiden med sjøfolk, er hotellet inspirert av luksuriøse togkupeer med køyeseng og delt bad i hver etasje. Rommene er veldig små, men fungerer for en eller to personer som kun trenger et sted å sove. Vi har prøvd dette, og det er ikke så ille som man skulle tro. Om du liker det litt mer luksuriøst, kan du bestille en «Captains Cabin». Disse rommene er mye større og har dobbeltseng og egne delikate bad. Noen har også en stor terrasse! Selv om hotellet er av det billigere alternativet, oppleves The Jane som en kul lillebror til de mer eksklusive hotellene i New York. I tillegg til overnattingsgjester er mange av de som går inn dørene her på vei til The Jane Ballroom, en av Manhattans kuleste utesteder som har lokaler i første etasje! Det beste med The Jane er likevel beliggenheten. Her er det gåavstand til shopping og cupcakes i West Village, og barer og restauranter i Meatpacking. Hotellet har TV på alle rom, aircondition, gratis Wi-fi og iPod-docs. Pris for standardrom med køyeseng (Standard Cabin): $115. Dobbeltrom (Captains Cabin) $225.

Bestill her

 


The Frederick Hotel

Hvor: 95 West Broadway på Chambers Street, Manhattan.
Nettside: frederickhotelnyc.com
Nærmeste Subway-stopp: 1, 2, 3 på Chambers St.

Å finne et godt og rimelig hotell Downtown kan være vanskelig. Tribecas budsjett-alternativ The Frederick Hotel er for deg som trenger et sted å slappe av mellom shopping og byvandring uten å tømme lommeboka. Hotellet er nylig renovert i vintagestil og har egen coctailbar og italiensk restaurant. De 131 rommene er små, men de er rene, har private bad og gratis Wi-Fi. Pris for enkeltrom starter på $195.

Bestill her

 


 

SoHotel

Hvor: 341 Broome Street, Manhattan.
Nettside: thesohotel.com
Nærmeste Subway-stopp: J og Z på Bowery. B og D på Grand St.

Dette hotellet mener å være det eldste i byen, og det er mye mulig. Rommene er bittesmå og fraværet av luksus er merkbart. Her er det ikke minibar og ikke engang heis opp til resepsjonen i andre etasje. Men om beliggenhet er viktig for deg, står SoHotel sentralt plassert midt i mellom Little Italy, Chinatown og SoHo med rikt utvalg italienske og asiatiske restauranter. For ikke å snakke om kort vei til Manhattans beste shopping-muligheter. En annen ting som er bra med dette hotellet er selvsagt prisen. Noen av rommene kan du få for så lite som $94 per natt! Vi anbefaler ikke dette for familier.

Bestill her

Foto: Stefano Pinci

Tags from the story
, ,