New Yorks biljardbuler

Tversover forteller deg hvor du kan ha en spillkveld med biljard, øl og musikk. Her tre av våre favoritter.

«8 Ball Pool», mest kjent som biljard, er et sosialt spill og et godt utgangspunkt for en hyggelig og litt roligere kveld på byen. Ta med deg dine biljardferdigheter, eller mangel på sådane, og test New Yorks biljardbuler.

 


 

Eastside Billiards

Adresse: 163 East 86th Street, Manhattan
Nettside: eastsidebilliards.com

Upper East Side er ikke så kjent blant turister, men det er bra at også denne bydelen har ulike tilbud å by på. Dette biljardstedet tar spillet på alvor! Eastside Billiards er nok det mest snobbete stedet av disse tre, og her er det dresscode, drinker og turneringer. De tilbyr også biljardundervisning for nybegynnere eller de som vil bli bedre.

 


 

Fat Cat

Adresse: 74 Christopher Street, ved 7th Avenue, Manhattan
Nettside: fatcatmusic.org

Dette legendariske og svært populære stedet er et must for alle som liker spill og moro. I tillegg til bordtennis og brettspill er det biljard som gjelder her. Stedet er som en fritidsklubb for voksne (med billig øl og mange nye venner å spille med), og det er så mange biljardbord her at det nok blir lite krangling om hvem som skal spille neste gang. Her er det dessuten live jazz-musikk hver eneste kveld.

 


 

Tropical 128

Adresse: 128 Elizabeth Street, Manhattan
Nettside: tropical128.com

I Nolita, rett nord for Little Italy og Chinatown, ligger en tiki-bar med biljardbord. Kombinasjonen av polynesisk tema, billig øl på kran, sake, plastpalmer og biljard kan jo være et svært godt utgangspunkt for en morsom kveld. Polynesisk barmat på palmeblader er verdt et forsøk!

Foto via