Beacon’s ClosetI Williamsburg finner du en av byens mest populære og mest kjente vintage-butikker. Et enormt skattkammer med brukte klær.

Hva: Vintage-butikken Beacon’s Closet
Hvor: 74 Guernsey Street, Greenpoint, Brooklyn
Åpningstider: 11.00–20.00 alle dager
Nettside: www.beaconscloset.com

Butikken Beacon’s Closet har siden den åpnet i populære Williamsburg i 1997 blitt allemannseie. I 2014 flyttet flaggskipbutikken noen kvartaler østover i Williamsburg, og ligger nå strengt tatt i Greenpoint. Slik er det i denne delen av New York, populære butikker, restauranter og kafeer sprer seg langs t-banens linje L. Greenpoint er noe av det mest populære nå, og det er ikke overraskende at Beacon’s Closet fant veien hit.

Beacon’s closet har faktisk flere butikker i New York, men denne i Greenpoint er verdt besøket. Kombiner det med å bli kjent i bydelen!

Noe for alle
Beacon’s Closet har trukket besøkende i årevis på grunn av sitt store utvalg. Ekstravagante kjoler, Levis-bukser, strikkegensere, bluser, skinnjakker, pelskåper, skjørt og støvler henger tett i tett, og sortert etter farge. Desuten har de et bra utvalg for menn! Her er det mange minner fra ulike tidsepoker. 

Det er også en egen avdeling med vesker, bagger, belter og hatter. Du skjønner med en gang at her må du ha mye energi og tid for å komme deg igjennom det store utvalget.

Innbytte
Mange vintage-kjennere drar hit for å levere inn sine gamle klær i bytte mot tilgodelapp, for så å komme hjem noen andres gamle klær. Men du må selvsagt ikke ta med deg klær til innbytte for å handle her. Prisene er det absolutt ikke noe å utsette på, særlig sammenlignet med en del vintage-butikker på Manhattan. Se på fargen på prislappen for å vite om det blir avslag i kassa.

Foto: Beacon’s Closet