Anthropologie

Klassiske plagg, vintage-stil og nips til hjemmet gjør Anthropologie til en favoritt blant damene!

Hva: Klesbutikken Anthropologie
Hvor: Flagship-butikken ligger på 50 Rockefeller Plaza, se kart nederst for mer info
Nettside: us.anthropologie.com

Mange har sikkert vært innom den amerikanske kjeden Urban Outfitters som har butikker over hele USA. Butikken har også en søster som heter “Anthropologie”! Vi vet at den er en av favorittene til mange damer på besøk I New York.

Klærne er inspirert av vintage-trender, men i virkeligheten er alt nye klær av god kvalitet. Noen beskriver butikken som et godt alternative for dem som ikke har tid eller ork til å tråle seg gjennom byens mange bruktbutikker og loppemarkeder i jakten på et funn. Prisnivået ligger noe over butikker som HM, Urban Outfitters og Zara, men er absolutt overkommelig. Dessuten er det ofte salg her.

Også til til hjemmet 

I hyllene i butikkene står kokebøker og andre ting til hjemmet, som blomstrete potter, dekorerte glass, tekopper, boller og masser av forskjellige håndtak til skuffer og skap. Sengetøy, tepper, nips og bildebøker finner du også hos Anthropologie. 

Tre butikker i NYC
Flaggskip-butikken ligger ved Rockerfeller Center i Midtown Manhattan, men de andre butikkene på Manhattan er også gode alternativer, ikke minst fordi de ligger  i nabolag med mange andre shoppingperler. Sjekk kartet under.

Foto: Stacie

 

Tags from the story
,