Aldri et tomt vinglass

Nordmenn liker å kose seg litt ekstra på ferie, og på Maloney & Porcelli får du full middag til 79 dollar med så mye drikke du vil!

Hva: Maloney & Porcelli
Hvor: 37 East 50th Street mellom Park & Madison Avenue
Åpningstider: Man-tors: 06.30-23.00 Fre-lør: 06.30-23.30 Søn: 06.30-22.00 (Tilbudet Nightly wine dinners fra klokken 20.00)
Nettside: www.maloneyandporcelli.com

Restauranten Maloney & Porcelli har utvidet konseptet “Weekend Wine Dinners” og innført ”Nightly Wine Dinners”, som vil si valgfri forrett, hovedrett og dessert med så mye øl, prosecco, rødvin og hvitvin man måtte ønske. Merk at tilbudet kun gjelder etter klokken 20.00 på kvelden.

Restauranten ligger midt på Manhattan, rett ved siden av luksushotellet New York Palace mellom Madison Avenue og Park Avenue. Her kan man ta seg en cocktail i baren på New York Palace i hyggelige omgivelser mens man venter på bordet sitt. Prøv for eksempel en nydelig Traditional Lobster Bisque med prosecco/hvitvin til forrett etterfulgt av Dry Aged Prime Rib av Angus-okse med rødvin.

Prisen er alltid 79 dollar
Vinglasset ditt er aldri tomt på Maloney & Porcelli, og du trenger heller ikke bekymre deg for regningen når den kommer. Prisen er alltid $79, uansett hvor mye vin som har blitt konsumert. Det skal tilføyes at prisen ikke inkluderer tips eller tax, så man ender opp i overkant av hundrelappen. Ikke verst for det som kan bli en fuktig aften med tre retter, på et av Manhattans beste biffhus. Og skulle man ha plass til en dessert, bør du prøve en trelags créme brûlèe med sjokolade, pistasj og vanilje.

FOTO: MALONEY & PORCELLI


 

 

Tags from the story
,