5 luksuriøse hotell-anbefalinger

Reisenettstedet Condé Nast Traveler har laget en liste over sine fem favoritt-hoteller i New York. Disse er like populære (og dyre) år etter år!

Reisemagasiner Condé Nast Traveler er kjent for å ha god smak når det gjelder overnatting over hele verden. Nå er luksus-lista for 2016 klar. Prisene er i overkant stive, men hvorfor ikke kombinere dyrt med billig? Vårt forslag er å avslutte turen med en luksus-overnatting på et av disse  hotellene!

BaccaratHotel

Baccarat Hotel & Residences

Adresse: 20 West 53rd Street, Manhattan.
Type hotell: Boutique-hotell
Nærmeste subway-stopp: Fifth Ave. – 53rd St. (linjene E og M) Seventh Ave. (linjene B, D og E)
Nettside: baccarathotels.com

114 rom i sofistikert stil rett over gata for MoMA i Midtown. Her er shopping på Fifth Avenue og en tur i Central Park i umiddelbar nærhet. Prisene starter på $729 per natt så dette er et dyrt alternativ.

Foto: Baccarat Hotel & Residences


 CrosbyStreetHotel2

Tversover-favoritt: Crosby Street Hotel

Adresse: 79 Crosby Street, Manhattan.
Type hotell: Boutique-hotell
Nærmeste subway-stopp: Prince St. (linjene N og R ). Broadway-Lafayette St. (linjene B, D, F og M) Bleecker St. (linje 6) Spring St. (linje 6)
Nettside: firmdalehotels.com

I en stille bakgate i SoHo, bare et kvartal fra New Yorks travleste handlegate Broadway. Hotellet har 11 etasjer med vinduer fra gulv til tak. Alle rommene er individuelt innredet med moderne møbler og delikate farger. Les hva mer vi har skrevet om hotellet her.

Foto: Crosby Street Hotel


Four Seasons Hotel New York

Adresse: 57 East 57th Street, Manhattan.
Type hotell: Luksushotell
Nærmeste subway-stopp: Fifth Ave. – 59th St. (linjene N, Q og R)
Nettside: fourseasons.com

Et av New Yorks mest elegante hotell med kjøpesenteret Barneys, Chanel og YSL i nabolaget. Den 52 etasjer høye bygningen er designet av samme mann som står bak glass-pyramidene i Louvre. Her er det høyt under taket, marmor på badet og storslagen utsikt over Manhattan. 

Foto: Four Seasons 


TheGreenwichHotel

The Greenwich Hotel

Adresse: 377 Greenwich Street, Manhattan.
Type hotell: Boutique-hotell
Nærmeste subway-stopp: Franklin St. (linje 1)
Nettside: thegreenwichhotel.com

88 romslige hotellrom med rustikt tema, alle luksuriøst innredet og med fri minibar. I kjelleren er det et japansk-inspirert SPA med treningssenter og svømmebasseng.

Foto: The Greenwich Hotel


St.RegisNYC

St. Regis New York

Adresse: 2 Eeast 55th Street, Manhattan.
Type hotell: Boutique-hotell
Nærmeste subway-stopp:  Fifth Ave. – 53rd St. (linjene E og M). Fifth Ave. – 59th St. (linjene N, Q og R). 57th St. (linje F)
Nettside: starwoodhotels.com

Fantastisk beliggenhet og service! De 237 rommene er innredet i duse delikate farger, og har bad med italiensk marmor. Hotellets bar – legendariske King Cole Bar hevder å ha funnet opp drinken Bloody Mary i 1934.

Foto: St. Regis


 

Tags from the story
, ,