Sukkersjokk!

Inga Ragnhild Holst er reisejournalist og har besøkt New York mye. Ta med barna dine hit, sier hun og gi dem sukkersjokk!

Hvem: Inga Ragnhild Holst, journalist og blogger i www.bortebest.no
Hva: Gi ungene sukker på Dylan’s Candy Bar.
Hvor: 1011 Third Avenue på 60th Street, Manhattan
Nettside: www.dylanscandybar.com

Inga Ragnhild Holst liker entreprenørånden i New York, og trekker fram den svært kjente Ralph Lauren, som et eksempel. Han startet karrieren som selger hos Brooks Brothers på Madison Avenue, men startet sitt eget firma på 1960-tallet. I dag omsetter konsernet hans for 7,6 milliarder dollar, forteller hun.

– Kanskje ikke så rart at hans datter Dylan også startet opp sin egen business? Hun åpnet Dylan’s Candy Bar i 2001, som er drops for både munn og øyne. Her får du sjokolade, kjærlighet på pinne, karamell, fudge, skum og kaker i alle farger og formater. Sjekk også godteriautomatene, de spiselige smykkene og ikke minst retrogodisen sortert på ulike tiår, forteller Inga.

Butikkinteriøret er en opplevelse i seg selv, med trær laget av lollipops og trapper som ser ut til å være støpt i av drops.

I New York kan du besøke “Dylan’s” på to steder, i tillegg til på JFK flyplass og i mange byer i USA. 

Dylan’s Candy Bar er nok Willy Wonkas eneste virkelige utfordrer, sier Inga.

Hun forteller at blant andre Taylor Swift og Tom Cruises datter, Suri, handler lørdagsgodteriet sitt her. Du kan kjøpe akkurat det samme som dem, for Dylan sladrer nemlig om hva celebritetene liker.

Foto: Vibeke Montero, Video: Dylan’s


 

Tags from the story