Julemarked i Bryant Park

New York er julebyen over alle og julestemningen er allerede på plass! Ta turen innom julemarkedet i Bryant Park! 

Med sine mange julemarkeder er New York en fantastisk by å besøke rett før jul. Her vil man etter hvert finne julemarked spredt utover New York, som ved Columbus Circle og Union Square. Men et av de koseligste julemarkedene har allerede åpnet og det finner du i Bryant Park!

Hva: Winter Village med boder, restauranter og skøytebane.
Hvor: Bryant Park finner du bak New York Public Library i Midtown Manhattan, mellom 40th og 42nd Street og 5th og 6th Avenues.
Nettside: www.wintervillage.org

Bryant Park er en offentlig park i Midtown på Manhattan ikke langt fra Times Square. Til vanlig er parken fylt med mennesker som nyter lunsjen sin ute, mennesker som sjonglerer eller spiller sjakk, eller bare nyter en samtale i godt selskap. Parken har flere kiosker i nærheten om lyst på en kopp kaffe eller noe å bite i. 

Winter Village er åpen fra 08.00 til 22.00 hver dag Gjennom vintersesongen tilbyr de flere aktiviteter for folk i alle aldre, fra tenning av juletre og matsmaking til vinterkarneval i februar. Julemarkedet er gratis og er blitt en familiedestinasjon for New Yorkere og turister. Vi har tatt for oss tre hovedaktiviteter parken har å by på. Åpningstidene er værbasert. 


Skøytebanen

Åpningstider: Hver dag fra 08.00 til 22.00 

Glad i å gå på skøyter? Det kan du leie til en billig penge i Bryant Park! Skøytebanen er den eneste på Manhattan som har gratis inngang. Banen er stor og diskriminerer ikke når det kommer til skøyte-erfaring. En aktivitet som passer for store og små!


Julebutikker 

Åpningstider: Hverdager: 11.00 – 20.00. Lørdag og søndag: 10.00 – 20.00

Er shopping mer din ting? Da trenger du ikke vandre langt. Winter Village har nemlig rundt 125 små butikker som kan tilby deg en variasjon innen klær, smykker, lokal mat, julepynt og mye mer. Her har du muligheten til å finne unike og spesielle gaver til å legge under juletreet. Julestemningen kommer fort når man vandrer rundt her. Et must er å prøve den varme eple-cideren!


Overlook

Nettside: www.bryantpark.org

Om du er litt kald eller er i humør for sjakk eller andre spill kan du søke ly hos Overlook. Her kan du sitte innendørs og kose deg med fantastisk flott utsikt over julemarkedet og skøytebanen mens New Yorks skyskrapere skyter i været rundt deg. Reservasjon er ikke nødvendig, de kjører førstemann til mølla prinsippet. Overlook kan være stengt enkelte dager så sjekk nettsiden for mer informasjon. 

Foto: Bryant Park

Tags from the story
, ,